Pui cu rozmarin,avocado si usturoi

de vero_closca in Pui, 20 Oct 2010 | 6549 vizualizari

 

baietilor mei le place la nebunie acest preparat fraged si aromat.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpe de pui
  • 1 kg cartofi mici roz
  • 1 lamaie
  • 1 avocado mai verde
  • 2 crengute rozmarin
  • 1 capatana de usturoi
  • sare
  • piper
  • chilli
  • 1 ceasca supa de pui
  • 2-3 linguri ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu rozmarin,avocado si usturoi:

se curata carnea,cartofii si se spala.

se curata usturoiul si avocado.

carnea se impaneaza din loc in loc cu catei de usturoi si frunzulite de rozmarin.

intr-o tava unsa cu ulei se aseaza cartofii si carnea,se presara cu sare,piper si chilli iar deasupra lor se pun felii de lamaie si avocado.se toarna supa de pui,se acopera cu un capac sau cu folie de aluminiu si se da tava la cuptor pt 45 de minute.cand expira timpul se indeparteaza folia si se mai lasa 5-10 minute sa se rumeneasca dar foarte putin.

carnea si cartofii astfel preparati ies foarte fragede...

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu rozmarin,avocado si usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Closca cu puii de aur - pulpe umplute